Strips Karikaturen  Nieuws  Promo  Prikbord  Contact

 

 

 

Welkom op de website van Studio FrankArtoons. Dit is de site vol strips en karikaturen van frank. Blijf deze site checken want om de zoveel tijd staan er weer nieuwe strips of karikaturen bij. Je kunt mij ook in huren om te komen karikaturen. Neem dan contact met mij op. Let ook op "VAN FOTO NAAR KARIKATUUR"! Bovenaan! Hier kun je een karikatuur bestellen. wil je je mening kwijt? laat het weten op mijn prikbord. Daar sta ik altijd voor open. VEEL PLEZIER!!!
 

HEKSENKOTS! (een nieuw project ) up

Dit is mijn nieuwe project die als album moet uitkomen. Om de paar weken plaats ik een nieuwe aflevering zodat je je kan later overgeven aan een portie zwarte humor. Inquisiteur Tabernakel is een heksenjacht begonnen om de Zweedse Agnetha, een schone blonde te ontmaskeren als...............heks! Maar zet Agnetha niet onder druk want haar reactie is er een die je altijd wilt vermijden!


AFLEVERING 2

 

OPA.K.LIPS (OPA MOET OVERLEVEN NA EEN WERELDRAMP) up

Opa.k.lips rijd met zijn scootmobiel door een wereld die is getroffen door een alles vernietigende ramp. Als enigste overlevende is hij op zoek naar nieuw leven en treft dat dan ook op bizarre manieren aan. Als je houdt van monty python achtige humor, vreemde wendingen en droge humor dan is dit wel wat voor jouw.


AFLEVERING 1
AFLEVERING 2

 

KIELE KIELE KANNIBAAL (NIEUW!) up

Vanaf vandaag verkrijgbaar op www.lulu.com. Voor 12.06 euro kun jij dit geweldige stripboek in huis halen. Lees hoe twee kannibalen belanden in Mederland en daar moeten zien om te gaan met de gewoontes en typische eigenaardigheden. NU OOK ALS E-BOEK VERKRIJGBAAR VOOR SLECHT 5.00 EURO!!


AFLEVERING 1
AFLEVERING 2
AFLEVERING 3

 

RUSTHUIS ROEST (deel 1) up

Over een bejaardeverzorgster die het maar wat moeilijk heeft met alle inwoners in het rusthuis. Bij tijd en wijle is ze zelf ook niet de braafste en dat blijkt soms uit de wat soms grove behandeling die ze dan toepast. Deze strip is nog verkrijgbaar bij Studio Frankartoons of als E-boek op www.stripwinkel.nl


AFLEVERING 1
AFLEVERING 2
AFLEVERING 3
AFLEVERING 4
AFLEVERING 5

 

RUSTHUIS ROEST (STROKEN) up

Deze RUSTHUIS ROEST komt vanaf januari 2011 in het alkmaars nieuwsblad. Het zijn stroken geworden zodat het beter plaatsbaar is in de krant. Het gaat over in de inwoners van rusthuis roest die moeten leven met het rare gedrag van bokkepruik de bejaardeverzorgster.


AFLEVERING 1
AFLEVERING 2
AFLEVERING 3

 

NU VERKRIJGBAAR ( RUST HUIS ROEST DEEL 3) up

Vanaf vandaag is deel 3 te bestellen op LULU.COM. actuele grappen over oud zijn en worden. Hoe Bokkepruik het nog moeilijker heeft met alle mankementen van de bewoners uit rusthuis roest.


AFLEVERING 1

 

RUSTHUIS ROEST (elke week een nieuwe aflevering) up

GEPLAATST OP 27 januari 2019


AFLEVERING 0

 

BOERDERIJ KNUS DUTTE () up

Na de koetje boe reeks ontstond Boerderij KNUS DUTTE. Gerund door de boerin moeten de dieren en de boer leren leven met het onvoorspelbare karakter die zij ten toon spreid. Altijd komt ze weer met regels waar iedereen zich aan moet houden. Hou dat maar eens vol. Ook te bestellen op lulu.com


AFLEVERING 1
AFLEVERING 2
AFLEVERING 3

 

 2007-2016 STUDIO FrankArtoons